Hlavní obsah
Článek

Tím, jak se převlékal, zlomil Milan Peroutka (34) karlovarské rekordy. Nicméně nebyl jediným mužem, který se rozhodl překročit zónu tradiční pánské módy.

Netradiční styl v rámci black tie zvolil už na slavnostní zahájení festivalu DJ Nobody Listen, který odhalil hruď a jehož sako mělo i jakousi vlečku. Model pocházel z dílny Lukáše Macháčka, který pro změnu šokoval na Unicredit párty outfitem s podkolenkami. Sladěným lookem od Macháčka naopak potěšili na stejném červeném koberci zpěvák Sebastian NavrátilAndreou Bezděkovou. A tamtéž oblékl svůj vlastní model se šortkami a dlouhými ponožkami návrhář Jakub Poner.

Extravagantním stylem oblékání je známý také Jordan Haj (36), který předvedl neobvyklý kabát na představení olympijské kolekce. A síťovaných topů se nebáli zpěváci Jan Bendig (30)Filip Jankovič. Jen na pódium pak oblékli bizarní kostýmy Marek AdamczykJan Cina.

Co ovšem není následováníhodné je model syna Martina Dejdara, bývalého hokejisty Matěje, který na Champagne párty vyrazil v kraťasech připomínajících spíš plavky. Tady ani vedro neomlouvá.

Na nevšední pánské modely se podívejte v naší fotogalerii.

Další články

Načítám