Hlavní obsah
Článek

Michaela Kuklová (56) odletěla za exotikou, a to na pohádkové Maledivy, kam se ráda vrací. Na dovolenou nevyrazila sama, ale se svým fešným synem Romanem, který roste jako z vody.

Oblíbená herečka sdílí se svými fanoušky střípky ze soukromí a podělila se s nimi i o ohlédnutí za dovolenou a vtipným zážitkem. „S laskavým svolením syna, že si sem můžu odložit i pár záběrů s ním. Ale musím vám sdělit, co se mi přihodilo. Romi odešel ze snídaně dřív, že se jde ještě projít. Pokoje na Maledivách uklízejí muži. Vejdu do naší vily a na posteli leží chlap a kouká na TV. Byl to šok, že si takhle drze mezi úklidem občas dopřejí siestu. Chvíli jsme na sebe oba užasle zírali s otevřenou pusou, zatímco můj výraz se ale rychle změnil v nasupený a s patřičným tónem v hlase jsem se zeptala, jestli mi může říct, co to tu dělá?!“ vypráví Míša.

„A v ten moment mi došlo, že jsem v jiné vile. Chudák host, nezmohl se na slovo. Mě zmátlo, že vypadal jako místní občan. No… omluvila jsem se a zmizela,“ napsala s úsměvem v příspěvku, který ukazuje krásy Malediv, syna, ale také hereččinu krásnou postavu.

„Pokud to není tajemství, nutně bych potřebovala znát recept na zdravou a krásnou postavu, jako je ta vaše,“ uvedla jedna z fanynek, které Míša tohle „tajemství“ prozradila.

„Necvičím denně, hubnu vždycky omezením stravy, ale věřte, že nejvíc udělá to podvečerní slunce, které zahladí úplně všechno. Věk už prostě mám, ale zaplať pánbůh za to, jak to vše je. Jo a jím všechno, nač mám chuť, jen prostě málo,“ napsala Michaela, která si v komentářích přečetla i několik lichotek směrem ke svému synovi.

„Romča už je teda kus chlapa,“ podotkla obdivovatelka. „Máte moc hezkého syna,“ souhlasí další.

Syna Romana má Michaela z bývalého vztahu s podnikatelem Romanem Holomkem. Na světě ho přivítali koncem roku 2008.

Další články

Načítám