Hlavní obsah
Článek

Po předsedkyni Poslanecké sněmovny Markétě Pekarové Adamové (39) tu máme další milovnici rudé barvy. Nora Fridrichová (47) se vášní pro červenou netají a velmi ráda ji nosí. A doporučí ji i vám, když na to přijde. Třeba v rámci svého nadačního fondu Šatník. Ten založila na podporu samoživitelů, kteří jsou nejvíc ohrožení chudobou.

„Chodí k nám do Šatníku tatínek, co se sám stará o dospívající dcerušku. Má už měsíčky, ptáme se. No, teda, úplně nevim, ale asi ještě ne, myslim, souká ze sebe zrudlý tatík,“ popsala moderátorka delikátní situaci, které byla nedávno svědkem.

„Život nepíše snadné příběhy a ani u single tátů. Je jich mnohem míň než matek, stojí potichu za nimi a zatímco my ženské voláme, že to je těžké, přiznejme si, o každodenních strastech single otců toho zas moc nevíme,“ vysvětlila Fridrichová, která myslí nejen na samoživitelky.

„Ani k nám do Šatníku jich nechodí tolik. Registrovaných maminek máme tisíce, tatínků spíš desítky. A vnímáme jejich ostych si o něco říct. Zvládnu to sám, jsem chlap přece! Chlapi, jste skvělí,“ vzkázala a pak se to stalo. Tasila červené spodní prádlo.

„A pro vaše princezny máme menstruační kalhotky a nacpem vám je do tašky, jakmile se zase ukážete,“ slíbila hvězda pořadu 168 hodin, která si ví rady v každé situaci. A nutno říct, že tatínkům samoživitelům tím vytrhne pořádný trn z paty, když na to přijde.

Další články

Načítám