Hlavní obsah
Článek

Herec Jiří Lagmajer (58) se neustále udržuje ve formě, rád chodí po horách a miluje saunování. Zkrátka byste mu určitě nehádali skoro šedesátku. Vitální je samozřejmě i díky své milované manželce Adéle Gondíkové (51).

Langmajer už je přitom šest let dědečkem a má vnuka od dcery Terezy. Nyní se oblíbený herec pochlubil snímkem rodinky, kde nechybí jeho dcery z prvního manželství se svými protějšky, vnuk Timotej a jeho žena Adéla.

„No, jako žijeme si, no. Máme za sebou fantastickou domácí řeckou rodinnou večeři. Sem tak šťastnej, že je mám všechny u jednoho stolu. Dcerunky, vnoučka, mojí drahou, kluky,“ rozněžnil se Langmajer na sociální síti a ihned se dočkal celé řady pochvalných reakcí:

„Jste nádherná rodinka,“ „To je nejvíc,“ „Jste šťastný muž,“ nebo „Tak to má být, všichni spolu,“ znělo v komentářích. Fanoušci také chválili jeho dcery. „Hezký holky jste si pořídil,“ zaznělo.

Langmajer si roli dědečka užíval hned, jak se jeho vnuk narodil. „Já jsem od toho, abych rozmazloval. Snažím se být správnej děda a s vnoučkem si hrát, když už je u nás. Zpívám si s ním, povídáme si spolu, hrajeme si,“ rozněžnil se Langmajer před časem, když došlo na dotaz, jakým je dědečkem.

Další články

Načítám