Hlavní obsah
Článek

Dara Rolins (51) se může chlubit pohlednou dcerou Laurou, kterou má ze vztahu s hudebníkem Matějem Homolou. Neméně půvabnou dceru má ale i Dařin přítel Pavel Nedvěd (52). Někdejší fotbalová hvězda má s bývalou manželkou Ivanou syna Pavla (23) a krásnou dceru Ivanu (27), která se na sociální síti neváhá chlubit fotkami v bikinách. Naposledy si takto pláže a sluníčko užívala za oceánem v USA.

„Poslední týden života v bikinách,“ rozplývala se blondýnka u dovolenkových fotek. Jak je vidět, dcera Ivanka se Nedvědovi a jeho bývalé ženě vážně povedla. Nedvěd byl s manželkou, která se také jmenuje Ivana, ženatý téměř třicet let. Jeho další osudovou ženou se stala zpěvačka Dara Rolins, do níž se zamiloval před třemi lety, a pořád jim to náramně klape.

S Nedvědem si skvěle rozumí i zpěvaččina dcera Laura. Dara pak pěje ódy na to, jaký je Nedvěd otec. „Pavlovy děti už jsou dospělé, mají svůj život, své rodiny. Samozřejmě jsou vítány, můžou k nám kdykoli přijít a zůstat, my budeme nejšťastnější. Pavel má krásný vztah s dcerou i se synem,“ prozradila loni Superchatu Dara.

Související témata:
Ivana Nedvědová

Další články

Načítám