Hlavní obsah
Článek

Je to pár týdnů, co si talentovaná dcera Báry Munzarové (52)Jiřího Dvořáka (57) odskočila od hraní k modelingu. Na přehlídkovém mole se jí evidentně tak zalíbilo, že kývla na nabídku focení. A nutno říct, že Anička Dvořáková, která je úspěšná na sociálních sítích, vypadala před objektivem fantasticky.

S natáčením krátkých videí na TikTok začala už v pubertě. Za pár let se svou pílí vypracovala na 1,3 milionu sledujících. Postupně se začala věnovat také hraní a nedávno šla svou první přehlídku. Následně ji Martina Pipková Loudová oslovila k nafocení jejích modelů.

„S Aničkou jsme se poprvé setkaly na mé autorské přehlídce, která se konala na Masarykově nádraží v Praze. Anička je vynikající herečka a při focení to bylo opravdu znát. Užívala si to a na výsledných fotografiích to je vidět. Jsou skvělé,“ svěřila se módní návrhářka.

Dcera Jiřího Dvořáka je jako proutek, se svou štíhlou figurou by se v modelingu určitě neztratila. Naplno se však věnuje hraní. Po účinkování v seriálu Eliška a Damián má svou roli v Ordinaci v růžové zahradě 2 a začíná natáčet nový seriál pro Primu. „Na to se také moc těším. Volné léto nemám, ale jsem ráda za každou příležitost,“ svěřila se Super.cz mladá herečka.

Další články

Načítám