Hlavní obsah
Článek

Moderátor Evropy 2 Petr Cerha alias Nasty a jeho přítelkyně, tanečnice Tess Lojkásková, před pár dny oznámili zásnuby po dvou letech vztahu. O romantické žádosti o ruku, která proběhla během dovolené na Maledivách, se nyní hrdličky rozpovídaly pro Super.cz.

Ještě před pár dny si zamilovaný pár užíval romantické dovolené v exotickém ráji na zemi, na Maledivách. Právě tam Petr a Tess, kterou si někteří pamatují také díky účasti v první sérii Love Islandu, oslavili druhé výročí vztahu. O ty nejkrásnější střípky se hrdličky dělily i se svými fanoušky na sociálních sítích, které pořádně překvapily na závěr svého pobytu - oznámily totiž zásnuby. „Řekla ano,“ napsala Tess ke snímku se zásnubním prstenem a upřímným úsměvem od ucha k uchu. Detaily romantických zásnub nyní popsala i pro Super.cz.

„Upřímně… napadlo mě, že by tohle léto mohla přijít žádost o ruku, protože už minulé léto nad tím Péťa uvažoval, zmiňoval se mi. Probírali jsme to, vždy jsme se dost upřímně a otevřeně bavili o společné budoucnosti, plánovali jsme ji spolu. Věděli jsme, že ten den přijde, jen byla asi otázka kdy,“ řekla Tess Super.cz. „Neupínala jsem se na to, chtěla jsem to nechat na něm, aby to bylo čistě z jeho srdce, jak on to cítí, a nebyl mnou ovlivňován,“ dodala.

A přece jen se dočkala. Petr jí prstýnek nasadil 5. srpna. „Vůbec nic jsem nepoznala, celou dovolenou se choval naprosto přirozeně a klidně, nervózní vůbec nebyl, alespoň tak nevypadal, takže jsem nabyla dojmu, že asi nic… Pak to vybalil,“ směje se Tess. Moderátor se navíc zachoval jako správný gentleman. „Nejdříve požádal o svolení mého tátu. Sama za sebe jsem za to fakt ráda, že se zeptal, přijde mi to fakt hezké,“ dojímá se. Petr si prý zásnubní prsten doma hýčkal půl roku, se žádostí čekal symbolicky na výročí.

Snoubenci by chtěli dodržet tradici do roka a do dne. O tom, jak by měla plánovaná veselka vypadat, se naštěstí shodují. „Představu o svatbě již máme, naše představy se shodují, tak je to o dost jednodušší. Mám svou specifickou představu a zjistila jsem, že Péťa si přeje úplně to samé, takže je to úžasné. Asi zatím nebudeme prozrazovat, kde bude nebo čím bude specifičtější, ale mám radost, že se v tom shodneme a nemusíme se o něčem dohadovat, že ta představa je společná,“ říká Tess. Hrdličky nyní vyhledávají nejvhodnější lokaci.

Související témata:

Další články

Načítám