Hlavní obsah
Článek

Ještě se v Ulici ani neohřála a diváci už remcají. Z comebacku Terezy Brodské (56) byli nejdřív nadšení, stačilo pár dílů, a už mají výhrady. Vadí jim nejen to, jak do všeho mluví dceři Tereze v podání Patricie Pagáčové (35), ale i styl oblékání.

„Ona sama unavená životem, vyčerpaná, každý den ji štve šéf. Nevýrazná postava, která má co dělat sama se sebou, komu chce pomáhat, když sama potřebuje pomoc?“ ptala se sama sebe Taťjana v návaznosti na nové díly oblíbeného seriálu.

„Mě zase udivují ty její šály úplně v každé roli,“ vzkázala na facebookových stránkách Ulice Jarmila, která upozornila na oblíbený doplněk herečky, který si nenechá vzít ani ve svých televizních nebo filmových rolích. „Kdy přestane nosit ty dlouhý šály?“ přidala se Jiřina. „Už by mohla změnit to svoje oblečení, taková herečka,“ zamyslela se Iva.

„Ty hadry, to je hnus, to bych nedala na sebe, ani ty boty,“ nechala se slyšet Eliška, která není jediná, kdo má za to, že by změna garderoby hvězdě seriálu prospěla. „Ani já ne, a je mi víc let než jí. Nechápu. Džíny a triko nebo mikinu a omládla by o 15 let,“ přisadila si Lída.

„Teda tady je zase koncentrace milosti a líbeznosti, koukám, víte, že to nemusíte sledovat v televizi ani tady? Není to povinné. Třeba konečně naleznete klid, ale zase nebude co nebo koho pomlouvat,“ shrnula, poměrně trefně, Pája. „To je mi jedno, tahle dějová linka mě nezajímá,“ dala na Novu vědět Jiřina.

Další články

Načítám