Hlavní obsah
Článek

Až do posledního kamínku byly sladěné modely, v nichž vyrazili na nejluxusnější karlovarskou párty modelka Andrea Bezděková (29) s přítelem, zpěvákem Sebastianem Navrátilem.

Andreiny šaty sice zdobil obří rozparek, ale i zpěvák byl mezi pány v klasických oblecích nepřehlédnutelný. „Nechali jsme to na zkušenějších a modely nám sestavil návrhář Lukáš Macháček. A myslím si, že to byla docela dobrá volba,“ mínil Sebastian, který byl trochu nervózní, když jsme ho k rozhovoru o módě přizvali samotného. Andrea se ale během chvilky připojila.

Už chápu, jak se cítí, když se řekne: Andrejka teď sama. Tady jsem stála sama sotva deset sekund a bylo to sakra nepříjemné,“ připomněla, že většinou fotografové i kamery chtějí zabírat jen její modely a partner se může cítit přebytečný. Na toto téma jsme s párem ještě chvilku žertovali.

„Já když mám někde nějaké vystoupení nebo festival, tak se snažím, ať je tam Andrea buď celou dobu se mnou, anebo tam není vůbec. Každopádně když někam přijdeme jako pár, tak to tak beru. My se doplňujeme a úplně záříme štěstím,“ uzavřel Sebastian.

Další články

Načítám