Hlavní obsah
Článek

Ojedinělé složení muzikantských hvězd se sešlo při módním focení. Zpěvák Matěj Ruppert (46), hudební skladatel Karel Havlíček, DJ Lucca (46)Emma Smetana (36)Jordan Haj (36) nafotili společně provokativní snímky.

„Byla by z nás kapela snů,“ směje se Karel Havlíček. „My se všichni známe a fotilo se nám moc hezky,“ doplnila ho Emma Smetana. „Všechny krásný značkový věci a oblečení zažily bahno a ovčí bobky,“ smál se Jordan v souvislosti s focením, které probíhalo ve venkovních prostorách. Všichni zúčastnění byli při něm dokonale nastrojeni.

Muzikanty dal dohromady promotér Martin Kučera, který přichází s novým konceptem exkluzivních butikových eventů. A právě k němu vznikly nové divoké fotografie, které měly připomínat divokou párty.

Kučera funguje na naší hudební scéně již řadu let, aktuálně také s vlastním projektem Electric Universe.

Hvězdy se shodují, že to, jak si užívají párty, se s věkem mění a že nyní záleží více na kvalitě než na kvantitě.

„Před 15 lety se párty točila kolem alkoholu, měnili se často lidé, měnila se místa. Nyní jsem nejradši se svými osvědčenými, tančím rád jen na pódiu. Rád si dám kvalitního panáka,“ řekl Ruppert.

„Když jsem začínala hrát, tak do těch zhruba třiceti let byly večírky občas hodně divoké, třeba na mém turné v Kolumbii, kdy jsem se bez peněz a tehdy ještě bez mobilu, ocitla v cizí vile uprostřed ničeho a neměla jsem tušení, jak se dostanu do civilizace… Teď už je to samozřejmě umírněnější a myslím, že si párty víc užívám, protože to už není každý víkend jako předtím,“ dodala DJ Lucca.

4
fotky

Další články

Načítám