Hlavní obsah
Článek

Po nedávné návštěvě, která se příliš nepovedla a fanoušky dost zklamala, to Jon Mariánek zkusil znovu. Nechal všeho v Mexiku, sedl na letadlo a už se fotil před cedulí v povodněmi zasaženém městě s tím, že je připraven pomoct. U lidí si to ale moc nevyžehlil.

„Pište mi, kde jste a kdo potřebujete pomoc, jsem tu k službám,“ vzkázal influencer na instagramu, kde se blýskl fotkou před cedulí Opava. Před ní se vyfotil i s pecnem chleba.

„Až skončíte v Opavě, tak se u nás stavte pro fotku s cedulí!“ vzkázali mu z obce Chlebičov. To byla jedna z těch pozitivnějších reakcí. Skalní fanoušci samozřejmě přílet svého idolu kvitovali s nadšením. Ti, kdo youtubera zas tak moc nežerou, ale pro jeho spanilou jízdu příliš pochopení nemají.

Vyfotit si zablácené holínky podle nich není zase taková pomoc. Nehledě na to, že Mariánek sice natáčí ostatní při odklízení následků, sebe při práci ale zatím nenatočil. I tak mu lidé děkovali za pomoc. Jedné z dam měl dokonce přispět dva tisíce na balenou vodu. Ověřit pravost jejích slov ale lze jen těžko.

„Teď jsi hrdina, děláš beztak proto, aby se zapomnělo na to špatné,“ vypálila proti němu na instagramu Petra. „Musí si přece nějak získat lidi po tom propadáku v Praze s Jakem, jen tak by to určitě nedělal,“ přidal se Matěj, který poukázal na nedávný debakl v hlavním městě.

„Ty jsi normální hyena,“ nešetřila rodáka z jižní Moravy Anna. Má za to, že Jon sleduje hlavně vlastní prospěch. „Pro publicitu všechno,“ doplnil další z diskutujících. „Strašný blb, který si přijde udělat promo do zatopené oblasti. Hlavně to ty tvoje ovečky žerou,“ rozčílil se Phill.

Další články

Načítám