Hlavní obsah
Článek

Před půl rokem oznámili, že jdou od sebe, ale teď už je zase všechno jinak… Kendall Jenner (28), která je již několik let po sobě nejlépe vydělávající modelkou světa a o dva roky starší portorikánský zpěvák a rapper Benito Antonio Martínez Ocasio, známější pod přezdívkou Bad Bunny (Zkaženej králíček), opět tvoří pár. Důvod je přitom jednoduchý – stýskalo se jim.

Kendall a Benito šli loni v prosinci po necelých dvou letech známosti od sebe, jelikož na sebe prý měli málo času. Jenže podle zdrojů z jejich okolí mezi nimi znovu zafungovala chemie a staronový pár je na světě. O tom, že k sobě tihle dva mají stále blízko, se poprvé začalo psát už začátkem května, kdy se k sobě měli na afterparty plesu Met Gala. Následně Kendall nechyběla na rapperově koncertě v Miami a po něm společně zašli na pozdní večeři. Druhý den ráno byli spatřeni, jak se plíží z hotelu ven. Poté se setkali ještě několikrát.

„Klape jim to dobře a jde jim o to, aby spolu trávili čas, kdy to jen jde. V jejich rozchodu nikdy nesehrálo roli žádné drama, jednoduše si chyběli,“ prozradil zdroj z jejich okolí.

Kendall přitom rozhodně nerazí heslo, že dvakrát do stejné řeky nevstoupíš. Podobně to totiž měla i se svým předešlým přítelem basketbalistou Devinem Bookerem, s nímž se rozešla a dala dohromady několikrát.

Další články

Načítám