Hlavní obsah
Článek

Černozlatá kombinace outfitu byla určena jako dress code na slavnostní večer, kde se volila dívka, která se stane tváří a hlavně tělem obálky pánského časopisu. A přítomné dámy nezklamaly.

Pořádně sexy se vyfikly porotkyně, mezi nimiž byly například moderátorka Eva Decastelo (45) nebo bývalá herečka z filmů pro dospělé Lady Dee, i účinkující. Za DJský pult se postavila Lucie Dvořáková (46), která vystupuje jako DJ Lucca, svůj nový singl představila zpěvačka Olga Lounová (43).

Ve zlatých šatech s výstřihem až do pasu vyrazila bývalá cover star a účastnice reality show Julie Hojdyszová. Pořádně se vyprsily také Agáta Hanychová (39)Ornella Koktová (31), které se zdržely jen dvacet minut. A model, v němž vypadala jako chytrá horákyně, oblékla Miss Grand Czech Republic Veronica Biasiol (25). Všemi se můžete pokochat v naší fotogalerii a hlavně se nezapomeňte nadechnout.

Vítěznou dívkou, která bude zdobit titulní stránku časopisu Playboy, se stala osmnáctiletá Sandra Taškovičová. Možná vás překvapí, že je zcela přírodní a nemá za sebou žádné úpravy. Ve světě je to prý nový trend.

Další články

Načítám