Hlavní obsah
Článek

Velmi dlouhý mail na téma, jak bude vypadat herečka Martha Issová (43) na závěrečném večeru karlovarského filmového festivalu a jakou tam bude mít roli, jsme dostali několik hodin předem. V tomto případě ovšem neplatilo, že to, co je psáno, je dáno.

Martha měla údajně na pódiu předávat cenu Ivanu Trojanovi (60). „Tak o tom se mnou nikdo nemluvil. Neměla by to být Klára?“ byla překvapená na červeném koberci a zmínila svoji sestřenici Kláru Issovou (45), která se večera také účastnila.

„Ale s improvizací problém nemám a ráda se toho zhostím, pokud ten moment přijde a řekne mi to někdo kompetentnější,“ smála se nakonec, když jsme jí mail v telefonu ukázali. Zbytek textu o tom, že šeříkový model, který oblékla, je inspirovaný hollywoodskou érou a herečkou Avou Gardner, už souhlasil.

Martha letos byla ve Varech nepracovně, užívala si setkání s kolegy a s manželem Davidem Ondříčkem vyráželi do kina. „Viděla jsem dva filmy denně, i když moje předsevzetí byly tři, což je ideální. Nejvyšší počet, co jsem tady zvládla, bylo pět, ale to už mi opravdu hučelo v hlavě,“ vyprávěla s tím, že ve výběru filmů se prý s manželem čím dál víc shodují.

Další články

Načítám