Hlavní obsah
Článek

O tom, že je fešák, nejsou pochybnosti. Porotu si nový Muž roku, pětatřicetiletý asistent kameramana Jakub Mádl, získal i svojí volnou disciplínou. Předvedl scénku s rozkošným koťátkem, které zachránil u hořícího domu.

„Tu disciplínu jsem připravoval hodně dlouho, všechny ty kulisy jsem vyráběl. Chtěl jsme vystihnout hezkého pohledného člověka, který může působit jako narcis, kterému je lhostejné okolí. Ale v krizové situaci projeví charakter a není mu lhostejný život koťátka,“ vysvětloval.

Kočičku Miu dokonce opravdu s bratrem a jeho přítelkyní zachránili. „Před třemi týdny jsme šli z pouti a našli ji pod autem na hlavní frekventované silnici. Takže jsme ji adoptovali. Bylo to náhoda? Nemyslím si,“ míní.

Jakub se stal nejstarším Mužem roku během 25 let, co soutěž existuje. „Přepsali jsme dějiny. Osobně bych nikdy nečekal, že se to povede. Měl jsem pochybnosti, ale říkal jsem si, že do toho dám maximum a bude to bomba,“ řekl Super.cz a v našem videu také doplnil, co od vítězství očekává.

Mimochodem, od doby našeho prvního rozhovoru na soustředění se změnil jeho stav. Jakub už není single. „Mám známost, randíme, takže jsem čerstvě zadaný,“ nepotěší své fanynky nový Muž roku.

Další články

Načítám