Hlavní obsah
Článek

Marek Valášek (26) alias Datel působí v Clash of the Stars už od počátku. Zápasníka a influencera nyní čeká další bitva, kde se potká i se svým mladším bratrem Matějem. S bráchou ovšem nepůjdou proti sobě, ale proti dalším dvěma soupeřům.

„Nejsem ve stresu ze soupeřů, jediný stres mám, že vedle mě bude můj mladší brácha. Trénuje i se mnou, takže vím, že se nebojí rány, vydrží, ale v tom zápase to bude trošku něco jiného a budu koukat, jestli je v pohodě. Bude to pro mě víc emoční,“ svěřil se Marek Valášek Super.cz k zápasu, který bude velmi osobní.

A to kvůli soupeři, který si říká Král Pablo. Samotná tisková konference byla velmi vyhrocená a došlo i k potyčce během staredownu.

„Všechno začalo, když jsem se před nějakou dobou náhodou připojil k jeho živému vysílání. Začal do mě jet, že jsem z­­­­ *rd a podobně, ale neznal mě a ani já jeho. V té době ještě nebyl v Clashi,“ svěřil se Marek s tím, že se mu obzvlášť hnusí, jak jeho soupeř mluví se ženami.

„Kolikrát měl živá vysílání s ženami, do kterých jel, že mají křivý nos, ponižoval je, jak vypadají a podobně. Fakt hnus, bylo mi z toho špatně,“ prozradil influencer, kterého o to víc vytočilo, že se Pablo slovně pustil i do jeho partnerky Barbory.

„Byl turnaj, kde jsme měli oba zápas, ale ne spolu. Potkali jsme se na hotelu, kde jsme byli oba ubytovaní. Byla tam moje přítelkyně se ségrou a začal do nich jet, že jsou uklízečky a ať jim uklidí pokoj. Věděl, že je to moje přítelkyně. Já jsem mu nic neudělal a on se takhle chová. Je to pro mě osobní a byl bych rád, kdybych mu rozbil hubu a v té kleci mu ublížil,“ dodal Marek, který se nejen s Pablem utká 23. listopadu.

5
fotek

Další články

Načítám