Hlavní obsah
Článek

O soukromém životě Eltona Johna (77) se toho v poslední době příliš nezveřejňuje. Teď se ale dostala na světlo světa zpráva, která ho asi příliš nepotěší. Podle majitele obchodu ve Francii ho zpěvák poctil svou návštěvou. A nejen jí.

K události mělo dojít v jednom z obchodu s obuví v Nice. Podle magazínu TMZ se jeho majitel Ryan Sukkar stal svědkem události, na kterou jen tak nezapomene. Do prodejny měl vejít v pondělí odpoledne Elton John se svými dvěma syny a bodyguardem a dle Sukkara se ptal, jestli je v obchodě toaleta.

Poté, co mu majitel odpověděl, že se bohužel v blízkém okolí žádné veřejné záchody nenacházejí, měl Elton říct své ochrance o láhev, poodstoupit o pár kroků a vykonat svou potřebu přímo do oné plastové nádoby.

Majitel neváhal jít do podrobností, když řekl i to, že zpěvák zřejmě špatně mířil a údajně si řekl o ručník, aby po sobě mohl uklidit podlahu. Ryan Sukkar prý byl z takového chování v šoku, za tři roky svého podnikání nic podobného nezažil. Zajímavé je i to, že prý nevěděl, kdo dorazil k němu do prodejny, a ptal se Eltona Johna, čím se živí. Ten mu prý odpověděl, že je zpěvák.

Majitel si následně zpěváka našel na internetu a zjistil, kým ve skutečnosti je. Elton nakonec v obchodě zakoupil dva páry tenisek pro své syny, potřásl si s majitelem rukou a odešel. Jestli k celé události došlo tak, jak Ryan Sukkar vypráví, není jisté. Jisté je ale to, že legendární muzikant v jeho prodejně skutečně byl, protože se i se svými syny nechal v obchodě vyfotit. Snímek pak majitel dal na instagramové stránky obchodu do takzvaného příběhu. A řekl, že byl zpěvák velmi „cool“.

Další články

Načítám