Hlavní obsah
Článek

Bývalá hvězda filmů pro dospělé Karolína Urbanová alias Daisy Lee se před časem odstěhovala do Ekvádoru, kde se věnuje ayahuascovým ceremoniálům. Život v exotické krajině s sebou přináší i záležitosti, na které Karolína nebyla v Česku zvyklá, a o jednu velmi nepříjemnou zkušenost se podělila s fanoušky.

„Právě jsem zjistila hroznou věc. Vůbec nevím, jestli z toho usnu. Je to fakt nechutné. Tady v džungli se to ale někdy stává. Slyšela jsem o tom a doufala jsem, že se mi to nikdy nestane. Štípnul mě komár a já si to škrábala. Mám to víc jak týden, myslela jsem si, že je to infekce. Pod kůží se mi začala tvořit nebo množit nějaká larva. Já tomu říkám žížala. Já si myslela, že to je infekce, ale teď už nějakou dobu cítím něco pod kůží. Myslela jsem, že tam mám nějakou bakterii,“ svěřila se Daisy Lee na sociálních sítích s tím, že začala místo na kůži zkoumat a všimla si malé dírky.

„A teď z toho vylezl malý ocas. A já jsem z toho vyřízená, protože je dvanáct v noci a já nemůžu k doktorovi a musím počkat do rána. Uklidním se tím, že s tím žiju víc než týden, takže to zvládnu i tento večer. Je to fakt příšerný pocit, je mi do breku. Vstávám v sedm ráno a jedu k doktorovi. Budou mi to muset rozříznout a vyndat. Já se na to ani nepodívám, a jestli to uvidím, tak se pozvracím a nedám to psychicky,“ informovala bývalá pornoherečka, která se hned ráno vydala k lékaři.

„Larva je pryč. Mám dva stehy, odteď si budu dávat ultra bacha. V noci jsem z toho pocitu téměř nespala. Zdálo se mi najednou, že nonstop cítím, jak se ta larva hýbe,“ dodala.

Další články

Načítám