Hlavní obsah
Článek

Itálie si už jejích úsporných modelů užila dost, a tak se Bianca Censori rozhodla, že potěší také Pařížany. Do restaurace si tam vyšla v modelu, za který by se nestyděla lecjaká herečka filmu pro dospělé například na předávání porno Oscarů.

Pokud si někdo myslel, že se Bianca posledních pár měsíců odmlčela třeba kvůli tomu, že už ji veřejné obnažování přestalo bavit nebo je třeba těhotná, ten by se šeredně pletl. Teď to spíš vypadá, že společně s manželem Kanyem Westem (47) a jejich týmem ladili modely na novou sezonu. O nějaké rafinovanosti jde ale mluvit jen těžko, slovo, které se dere na jazyk, je opět spíše „vulgární“.

Behěm pobytu v Paříži si Bianca vyšla do restaurace Manko a do nádherného designového podniku, kde se podává peruánská kuchyně a kde na online jídelním lístku raději ani neuvádějí ceny, si vyšla skutečně „vkusně“ oblečená. Její nohy byly obalené jen páskami, které vytvořily tvar jakýchsi kratších legín a dva pásky byly použity i na její velká ňadra. Rozrok si pak manželka rappera opět raději zakrývala mobilem, protože nebylo jisté, jestli pásky zakryjí vše. Bůh ví, jak si v takovém modelu došla na záchod, lidem ale s jejími modely dochází trpělivost.

„Nechápu, jak se z toho dostala. Pokud by kterýkoli jiný člověk vyšel ven a byl takto oblečen, byl by zatčen. A pravděpodobně přijat na psychologické vyšetření. Jak to, že tolik evropských zemí uplatňuje politiku „jedno pravidlo pro ně, jiné pro všechny ostatní“? Na módní akci nebo akci celebrit ano, ale ne na cesty po městě, v restauracích a mimo ně atd.,“ rozčiluje se například jeden čtenář magazínu Daily Mail.

„Její vzhled ve všech ohledech porušuje dobré mravy, je urážlivý, je bezdůvodný, je mimo módu a svobodnou vůli, je extrémně znepokojující a ilustruje to, že je ze strany Kanyeho vystavena zákeřnému a stupňujícímu se nátlakovému a kontrolnímu chování,“ přidává se jiný a další s ním souhlasí.

Je skutečně s podivem, že Bianca takto oblečená skutečně může beztrestně chodit po evropských ulicích a navštěvovat luxusní podniky, kde je navíc většinou vyžadován i dress code. V tomto případě ale zřejmě platí, že každá reklama je dobrou reklamou.

Další články

Načítám