Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Olga Lounová (43) stále kojí svoji dvacetiměsíční dceru Arianne. A přestávat se zatím nechystá. „Pořád kojím, je to krásný. Je to takový analgetikum, když jí rostou zoubky nebo jí není dobře. Naopak není vůbec nemocná, nemůžu si to vynachválit. Miluju to, užívám si to. Je to krásný být napojená na miminko,“ řekla Super.cz Lounová.

I když je často na festivalech či koncertech, alkohol jí nechybí. „Já ani dřív moc nepila. Určitě už přes dva roky, od těhotenství, jsem si nedala skleničku,“ prozradila.

Malou dcerku bere na většinu akcí, kde je pracovně. „Když máte někoho, kdo je s vámi, jako babička, ségra, je to fajn. Děti nasávají život víc, když jsou s námi. Pořád se na akcích něco děje, často je tam i něco pro ty děti,“ vysvětluje.

Léto má hodně pracovní. „Hlavně víkendy, kdy jsou koncerty, festivaly. Přes týden jsem s malinkou. Pořád jsem na mateřské, ale odskakuju si zazpívat,“ upřesnila zpěvačka.

Svatba s partnerem a otcem dcery Janem Kréglem, který je parťákem a kamarádem Jaromíra Jágra, u kterého také pracuje, je manažerem mládeže a trenér obránců Rytířů Kladno, zatím stále není v plánu. „Na pořadu dne je princezna a práce, svatba ne. To už by bylo moc plánování,“ dodala Lounová.

3
fotky
Související témata:

Další články

Načítám