Hlavní obsah
Článek

Tragická smrt herce Matthewa Perryho (†54), známého především jako Chandlera z populárního seriálu Přátelé, má dohru. Americký web TMZ uvedl, že policie zatkla hned několik osob, konkrétněji pak lékaře a drogové dealery. Ti měli herci dodat ketamin, který se mu stal osudným. Loni v říjnu Perryho našli bezvládného, utopeného ve vířivce na zahradě jeho domu v Los Angeles.

Web uvádí, že zadržen byl „minimálně jeden lékař a několik dealerů“, jejichž identita nebyla zveřejněna. Několik orgánů činných v trestním řízení provedlo prohlídky a zabavilo počítače, telefony a další zařízení, aby se pokusily zjistit, kdo z podezřelých je zodpovědný za podání smrtelné dávky Perrymu.

V souvislosti s hercovou smrtí byla několikrát vyslýchána i exmanželka Charlieho Sheena Brooke Mueller, mezi zadrženým však nebyla, uvádí TMZ. S Perrym se údajně seznámila a sblížila na léčení. Od začátku zásadně trvala na tom, že se smrtí Perryho nemá nic společného.

Herec měl dostávat ketaminovou terapii na léčbu úzkostí a depresí, ovšem ne v době před svou smrtí. Látka, která ho zabila, mu tedy nebyla předepsána.

Další články

Načítám