Hlavní obsah
Článek

Tanečník Martin Prágr (29) se v těchto dnech pilně připravuje s herečkou Martou Dancingerovou (32) na novou řadu StarDance. Tento rok ale toho stihl daleko více, účinkoval v Survivoru, a dokonce si nyní stihl odběhnout i do televize Prima. Má totiž za sebou vymýšlení choreografie pro nový seriál.

„Ano, byla to pro mě premiéra. Bylo to ohromující, protože jsem měl možnost pracovat s velkým počtem herců a tanečníků. Předtím jsem tvořil choreografie pro menší skupiny, ale taková velkolepost byla pro mě novinkou,“ svěřil se Martin.

Bude se jednat o seriál s názvem Kamarádi, s podtitulem Přátelství je někdy víc než láska. V hlavních rolích se divákům představí Anastasia Chocholatá, David Gránský (32) a Jan Komínek. „Téma přátelství v choreografii silně rezonovalo, protože se zde setká celá vesnice plná přátel včetně hlavních postav seriálu. Každý krok vyjadřuje přátelský vztah. Bylo skvělé zapojit děti, mladé i dospělé, což ukazuje, že tanec spojuje generace a vytváří společné zážitky. Herci si tak zatančili na titulní píseň Nepospíchám, což je česká verze I Have No Inspiration od Thoma Artwaye. Na celou choreografii se můžete podívat ve videu nahoře.

Tanečník Martin Prágr se tak objevuje stále více na všech třech hlavních televizních stanicích. Fanynky mají ale smůlu. V lednu tanečník oznámil, že jeho srdce patří přítelkyni Anetce, a z jeho příspěvků na internetu je jasné, že vztah mu jen kvete.

Další články

Načítám