Hlavní obsah
Článek

Povídali jsme si na břehu Vltavy, kde se na rozdíl od svých kolegů z muzikálu Beetlejuice nechtěla účastnit závodů na paddleboardu, aby nespadla do vody a nedotkla se jí ryba. Dostali jsme se ale i dalším strachům Evy Burešové (31). Jaké obavy u ní přetrvávají a kterých se zbavila?

Zpěvačka má strach z docela dost druhů dalších zvířat. „Vedle ryb jsou to hadi, pavouci, kobylky i jiný hmyz,“ vypočítala. „Bojím se samotného strachu, protože to je ten největší nepřítel. Bojím se, že nebudu mít práci, že moje děti nebudou šťastné. Mám strach z mnoha věcí, a to mě štve,“ svěřila se s tím, že se strachem ale částečně úspěšně bojuje.

„Můžete chodit na tisíc terapií, rozebírat to s kamarády. Ale ta hlava to musí nějak sepnout sama. Strach z toho, jestli předvedu dobrý výkon, už jsem se naučila nějak potlačit. A už se nebojím říkat věci nahlas, což se mi docela daří. Nebojím se toho, co si o mně lidi myslí. Je to můj život, žiju ho jen jednou a chci ho žít tak, abych byla sama se sebou spokojená,“ míní Eva.

Příkladem byla i výměna názorů s jejím bývalým partnerem, hudebníkem Michaelem Krásným, s nímž má staršího syna Nathaniela, na což byly dost rozporuplné reakce. „Já se vyjádřila, on se vyjádřil, já se pak zase vyjádřila a dál bych to nerozebírala,“ krčila rameny Burešová, která expříteli nepopřála ani k nedávné svatbě. „Ani jsem nevěděla, že se žení, a neměla jsem k tomu nějaký prostor. Ale stejně jako všem kolem sebe mu přeju hodně štěstí a věřím, že šťastný je. To je pro mě nejdůležitější, protože je to otec mého syna. Pokud bude on šťastný, bude šťastné i moje dítě a já,“ upřesnila.

A jaké měla Eva léto? I když si užila dovolené s partnerem Přemkem Forejtem a dětmi, bylo částečně také pracovní a nejen na zkouškách nového muzikálu Beetlejuice. „Jeli jsme s kapelou festivaly, už máme nabídky i na další rok, což mě těší. Teď nás čekají pomalu přípravy na velký koncert, který budu mít 1. března,“ uzavřela.

Související témata:

Další články

Načítám