Hlavní obsah
Článek

Agáta Hanychová prožívá krušné chvilky. Díky střídavé péči o malou Rozárku a starší Miu přiznává, že k úsměvu na rtech je nyní potřeba herecký výkon. Vztahy na nože s oběma tatínky stále přetrvávají a Agáta přiznala velkou krizi.

Agáta Hanychová (39) se řadí mezi ty osobnosti, které na sociálních sítích sdílí zkrátka vše. Se svými fanoušky se dělí o každodenní radosti a strasti, ale problém jí nedělá ani zveřejnit citlivé záležitosti. Vše zkrátka není zalité sluncem, jako by se na první pohled mohlo zdát. „Tenhle dnešní úsměv je hodně hranej… Dneska na mě dolehla krize… ještě hodně dní než uvidím ty moje holčičky milovaný… myslím na vás holky, které to máte taky tak… je to fakt na hovno… Dobrou noc všem,“ přiznala nyní Agáta trápení, kterému v posledních dnech čelí.

Jak fanoušci ihned pochopili, Agáta svými slovy samozřejmě mířila k odloučení od svých dcerek Rozárky a Mii, které má ve střídavé péči s bývalými partnery. Jak s otcem Rozárky Jaromírem Soukupem, tak otcem Mii Jakubem Prachařem, má Agáta vztahy stále na nože a zdá se, že situace se nemírní.

„Daleko strašnější je, když otec nemá vůbec žádný zájem, ale jakože vůbec. Nejlépe ani finanční. Takže užij si Aguš volno, jde o zvyk. Toto je ta lepší varianta pro děti, to mi věřte,“ nebo „Moc na vás myslím… to se ani s tím Jakubem nedá domluvit? Ach jo, tak se držte a myslete pozitivně. Ty tatínkové je snad taky milují a mají se u nich dobře, ale je to pro mámu mega těžký. Držím palce,“ shledala Agáta podporu u svých sledujících.

Další články

Načítám