Hlavní obsah
Článek

Zatímco v našich luzích a hájích už nějakou dobu rezonuje předávání dcerky Rozárie mezi Agátou Hanychovou a Jaromírem Soukupem, v Kalifornii předávka dětí tak dramaticky neprobíhá. Rozhodně je ale na ni také celkem zajímavá podívaná. Alespoň pokud jde o setkání bývalých manželů Gwen Stefani a Gavina Rossdalea a jeho nové partnerky.

Americký hudebník si totiž našel přítelkyni, která jako by Gwen z oka vypadla. O vkusu frontmana rockové skupiny Bush tak nemůže být pochyb. Během předávání potomků to tak mohlo vypadat, že vidíte Gwen a její dvojnici v mladším vydání. Jde navíc rovněž o hudebnici XHOANU X. Obě dámy si ale mezi sebou přece jen nechávaly bezpečnou vzdálenost.

O Gavinovi se v souvislosti s Gwen přitom nedávno opět začalo mluvit, a to poté, co vyšla její nová píseň Somebody Else’s Problem, v němž Stefani zpívá o vztahu s toxickým ex, což mnozí spojují právě s Gavinem. Hvězda skupiny No Doubt, která má s Rossdalem tři syny, je ovšem už devět let šťastná po boku country hvězdy Blakea Sheltona, jehož si v roce 2021 i vzala.

4
fotky

Další články

Načítám