Hlavní obsah
Článek

V hlavním programu hudebního festivalu Colours of Ostrava letos vystoupili také Emma Smetana (36)Jordan Haj (35). Fanouškům předvedli koncert plný energie a také sex-appealu. Nejen jejich muziku, ale také interakci jako páru na nich diváci milují a komentáře k jejich show se nesly ve velmi pozitivním duchu. Až na jeden.

Především fanynky - ženy mají tohle duo rády a byly to také převážně ženy, které jejich vystoupení na oficiálním instagramovém účtu komentovaly. „Jste naprosto boží,“ shodovaly se. „Myslím si, že máte veliké štěstí, že jste se našli,“ napsala jiná fanynka s odkazem na jejich hudební i milostné pouto. Další pak vyzdvihly Hajův výkon. „Hlas Jordana nic a nikdo nepřekoná,“ nebo „Jordan naprosto neskutečný! Ten jeho hlas. Byla bych ráda, kdyby měl příště na CoO vlastní koncert ve večerním čase, je stavěný na pořádnou show a rozhodně by si zasloužil mnohem více prostoru pro svoje písničky.“

Mezi chvalozpěvy se pak hejt jistého Radima vyjímal. „Jsem rád, že jsem se tohoto dua ušetřil,“ napsal trochu zbytečně. Nicméně oba interpreti na to zareagovali.

Zatímco Smetana mu vzkázala: „Potěšení na naší straně,“ Jordan mu odpověděl nabídkou, že by si příště mohl udělat názor teprve na základě zhlédnutého koncertu.

Jordan sdílel intimní foto ze zákulisí.

„Stále tomu můžete dát šanci 29. a 30. 10. v Roxy. Dokonce můžeme udělat takovou dohodu. Já moc tyhle odsuzování nevnímám, ale v tý lavině pozitivních reakcí po CoO mi tu vyčníváte. Koukal jsem, že nejste trikoloráckej poloneexistující profil, ale pozitivní milovník přírody a hor, cestovatel a člověk, se kterým bych si i mohl rozumět. Já bych vám ten lístek na svůj a Emmy koncert na podzim s dovolením dal a vy byste přijel a prostě to viděl a slyšel… A pokud si po koncertě budete stále myslet, že by bylo lepší se koncertu tohoto dua ‚ušetřit‘, tak se vám omluvím a máte u mě… nevím… třeba pivo,“ vzkázal Radimovi Jordan.

Tak uvidíme, jestli na nabídku zareaguje, zatím se tak totiž, alespoň tedy veřejně, nestalo.

Další články

Načítám