Hlavní obsah
Článek

Kolem zlomené čelisti Miraie Navrátila (32) začíná být pořádné rušno. Lidé na sítích včetně slavných tváří, například režiséra Jakuba Wehrenberga, spekulují o tom, že zpěváka měl napadnout jeho kolega z branže, jmenovec Sebastian Navrátil.

„Na koncertě Eda Sheerana se potkali. Mirai měl hodně upito a střílel si z něj. A jeho kamarádi pak začali hájit jeho čest. Bohužel to skončilo tak, jak skončilo a Mirai nedopadl dobře,“ řekl Super.cz nedávno zdroj.

„Já se jdu hojit, ale ať nekolují pohádky. Čekal jsem na tágo. Najednou šlupka bez varování a hotovo,“ nechal se slyšet sám Mirai, který zatím žádné jméno nezmínil.

Nevyjádřil se ani ke spekulacím, kterých na sociálních sítích přibývá. Hodně se mluví hlavně o jednom jménu. Tím, kdo si měl zpěváka po koncertně Eda Sheerana podat, měla být právě hvězda reality show Survivor.

„Heč a já vím, kdo mu dal tím boxerem,“ umístil na sociální síť X Jakub Wehrenberg. Hudebník a v neposlední řadě také režisér tím rozpoutal velmi bouřlivou diskuzi. I v ní často padalo jména Sebastiana.

„Od kdy Séba nosí boxera? Ja myslel ze chytá pouze šípy,“ vtipkoval Jendys, který byl jedním z těch, kdo zmínili jméno dalšího známého zpěváka. Svého jmenovce si měl údajně podat proto, že mu, lidově řečeno, dělal do holky. Podle podcastu Chumelenice se tak mělo dít i v době, kdy byl v Survivoru. Bezděková má mít pro Miraie slabost a měla se s ním setkávat i v době, kdy byl její přítel na ostrově v Karibiku.

„Sebastian,“ vyjádřil se uživatel jménem Jeřdno. „Sebastian Navrátil?“ dotázala se Bára. A přidávali se další.

Dotčený hudebník „překvapivě“ nezvedal svůj mobilní telefon. Skoupá na slovo byla i jeho manažerka Barbora Papírníková. Vzhledem k tomu, že mlčí i Mirai a vydavatelství Universal Music, které oba umělce zastupuje, nezbývá než čekat na závěry policejního vyšetřování.

To je teprve na začátku. Muži zákona aktuální shromažďují a vyhodnocují všechny dostupné informace. Před více než týdnem navíc vyzvali veřejnost a případné svědky, aby se ozvali, pokud byli svědkem incidentu a mohou do něj vnést tolik potřebné světlo.

Další články

Načítám