Hlavní obsah
Článek

Veronica Biasiol a nový vztah? Influencerka a modelka se v posledních týdnech stále častěji objevuje po boku staronové lásky Alice, s níž dlouhodobě zahýbala své expartnerce Barboře Mlejnkové. Internetem se proto hojně množí spekulace o tom, že bývalé milenky tvoří pár. Jak to tedy je? „Zakopaly jsme válečnou sekeru. Teď, když už to nikomu neubližuje, není důvod se nebavit,“ reaguje Veronica pro Super.cz.

V polovině května loňského roku se na rozhraní českého internetu neřešilo snad nic jiného než velmi nečekané přiznání známé influencerky a modelky Veronicy Biasiol (26). Ta na svém instagramu zveřejnila velmi otevřenou zpověď, video, v němž přiznala, že 10 měsíců podváděla svou partnerku, pokerovou hráčku Barboru Mlejnkovou. Poslední vrchol tohoto milostného trojúhelníku tehdy uzavřela Alice Kolarčíková.

Dlouhodobá nevěra pro Veronicu s Bárou znamenala první velkou vztahovou krizi, kterou se však partnerkám podařilo ustát. Právě veřejným přiznáním Veroničin milostný poměr s Alicí skončil, přičemž se dokonce zdálo, že si bývalé milenky z čista jasna nemohou přijít na jméno. Jenže, jak se zdá, slabost pro sebe stále mají.

Ačkoli Bára s Veronicou krizi ve vztahu bravurně ustály, začátkem letošního dubna pak oznámily definitivní rozchod. Uběhlo několik měsíců a spekuluje se o tom, že se Veronica, vítězka Miss Grand 2024, opět dala dohromady právě s bývalou milenkou Alicí. Domněnkám jdou obě ženy naproti samy, na sociální sítě totiž čím dál častěji sdílejí fotky či videa ze společně strávených okamžiků. Ani jedna se však ke spekulacím o tom, že tvoří pár, nevyjádřila - až doposud. Veronica pro Super.cz vše uvedla na pravou míru.

„Nechodíme spolu. Trávíme spolu čas, protože jsme si prostě vždy rozuměly. Vše jsme si vyříkaly už před dvěma měsíci. Teď, když už to nikomu neubližuje, nemáme důvod se nebavit,“ řekla Veronica Super.cz. „Válečnou sekeru jsme zakopaly a upřímně jsem ráda. Každý člověk by to podle mě udělal, kdyby měl tu možnost,“ uzavřela.

Další články

Načítám