Hlavní obsah
Článek

Už rok nevídáme herečku Michaelu Badinkovou (45) v seriálu Ordinace v růžové zahradě. Pořád tam má ale otevřená vrátka. „Nebyl to definitivní konec, protože moji postavu nezabili. Jen jsme se na čas rozloučili, protože jsem potřebovala pauzu. Návrat je možný,“ vysvětlila herečka, že fanoušci doktorky Aleny Mázlové nemají ztrácet naději.

Aktuálně se Míša věnuje především divadlu, v našem videu zve diváky na představení, kde ji mohou vidět. A také rodině, má desetiletou a čtrnáctiletou dceru. Právě kvůli nim se před časem divadla, do něhož se nyní vrátila, vzdala. „Musela jsem si vybrat i kvůli času, jestli přes den natáčení, anebo večer divadlo. Natáčení pro mě bylo schůdnější nejen časově, ale také finančně,“ upřesnila.

My jsme se s herečkou sešli na akci, kterou se zahajoval říjen jako měsíc prevence proti rakovině prsu po přednášce, kde se mimo jiné řešilo, že samovyšetření by si měly provádět už dívky od první menstruace. Svým holkám to prý doma vysvětlí. „Byla to pro mě nová informace a jsem za ni velmi ráda,“ uvedla k tomu.

Sama o prevenci dbá. „Už jsem byla na mamografu, je mi pětačtyřicet, takže začínám. Sama se ‚osahávám‘, ale jsem ráda, že si projdu odbornějším výkladem, abych to dělala dobře. Naštěstí v blízké rodině takovou prognózu nemáme, tak doufám, že v tom budu pokračovat. A čeká mě vyšetření na očním, protože jsem zjistila, že dávám knížku daleko od očí. A samozřejmě chodím pravidelně na ženská vyšetření. A na nějaké celostní vyšetření mám pocit, že stačí až od padesátky,“ vypočítala nám, jak se o své zdraví stará.

Další články

Načítám