Hlavní obsah
Článek

Natálie Jirásková (19) letos složila zkoušku dospělosti. Koncem června úspěšně dokončila střední školu a plánuje další kroky do budoucna. „Nemám to ještě úplně naplánované, ale chci příští rok na vysokou. Nechávám to volně plynout a na nic extra netlačím,“ svěřila se Natálie Super.cz s tím, že má přesto před sebou další výzvu.

„Konečně jsem si začala dělat autoškolu, mluvila jsem o tom dlouho. Čekají mě první jízdy, takže se bojím, ale určitě to zvládnu,“ řekla s úsměvem dcera Ivy Kubelkové (47).

Natálie Jirásková je také úspěšná na sociálních sítích, daří se jí, i co se týče modelingu, a už si střihla i nějakou tu hereckou roli. Jako z vody navíc roste i její mladší sestra Karolína, která je na rozdíl od Natálie brunetka, avšak půvabu má také na rozdávání a je možné, že i ona se začne modelingu nebo sociálním sítím více věnovat. Dává Natálie své sestře nějaké rady?

„Kája už nějaké přehlídky šla, něco si zkusila. Co se týče sociálních sítí, tak bych jí mohla radit, na co klást důraz a na co ne. Například co jí lidi píšou, jak to vnímat, brát a jak to ve výsledku je. Já jsem trošku pod dohledem skrz to, že jsem dcera toho, koho jsem. Ona to bude mít stejně, nevyhne se tomu. Alespoň jí budu moct pomoct, jak to zvládat, když vyrůstáte,“ řekla půvabná blondýnka, která je vděčná za přístup svých rodičů ve výchově.

Nebylo by to poprvé, co se děti známých rodičů dostaly do povědomí lidí snáz. Jako tomu například bylo u světově známých sester Belly (28)Gigi Hadid (29). V tomto případě bylo několikrát znát, že jejich matka Yolanda vykazovala známky toxicity. Například když kontrolovala, aby toho její dcery nejedly příliš kvůli štíhlé postavě, a některé fanoušky pak nadzvedlo, že své dceři Belle dovolila plastickou operaci nosu v pouhých 14 letech.

„Asi bych řekla, že my máme lepší rodinný přístup. Máma jim (Belle a Gigi pozn. red.) dávala pořádně zabrat a u nás to tak díky bohu není. Nás posouvá tam, kam chceme my,“ dodala Natálie.

4
fotky
Související témata:
Karolína Jirásková

Další články

Načítám