Hlavní obsah
Článek

Na módních molech už není Natálie Jirásková (19) nováčkem a stala se například jednou z dvorních modelek návrhářky Beaty Rajské. (61) Výjimkou nebyla ani přehlídka na karlovarské Tržní kolonádě. Tam Natálka sice omdlela v zákulisí, ale na molo se vrátila a opět zazářila. A to doslova, protože její ještě blonďatější hříva než dříve zářila ve slunečních paprscích.

„Je to pravda, že se snažím o co nejvíc blond, co to jde. U kadeřníka to chci vždycky o něco víc zesvětlit,“ potvrdila Natálie, že se chce odlišit od maminky Ivy Kubelkové. Tmavovláskou zatím zůstává její mladší sestra Karolína.

Během našeho rozhovoru jsme probrali i Natálčiny představy o budoucnosti. Má krátce po maturitě a ve studiu by si dala ráda pauzu. „Teď to chci mít trochu volnější, ale za rok bych ráda zamířila na psychologii, ale ještě přesně nevím kam, na jakou školu. Teď chci trochu pracovat, přivydělat si, udělat si řidičák, který ještě nemám, a dál se věnovat i modelingu,“ plánuje.

„Chci mít prostor a čas být sama se svými myšlenkami bez nějakého rozptýlení. Chci zjistit, co v životě chci. A teď jsem si koupila kuchařku, tak se chci naučit i víc vařit a péct, protože to přítel miluje,“ dodala Natálka, která si Vary užívala se svým přítelem Adamem Mišíkem, s nímž žije už přes rok ve společné domácnosti.

Další články

Načítám