Hlavní obsah
Článek

Dvojka legendárního Gladiátora se blíží mílovými kroky a na veřejnost se konečně dostalo prvních několik filmových snímků. Na nich se můžeme seznámit i s novým hlavním hrdinou, který si na ztvárnění své postavy dal opravdu záležet.

Paul Mescal (28) je osmadvacetiletým talentovaným hercem, kterému lidé predikují Oscara. A mohl by přijít právě třeba za dvojku Gladiátora, kterého čeští diváci uvidí letos na podzim. Herec se objevil už v několika ceněných filmech, jako Aftersun či Temná dcera nebo v seriálu Normální lidi. Nedávno ale vzbudil i bulvární rozruch, a to když si vyrazil s čerstvě rozvedenou herečkou Natalií Portman.

A Paul se teď podělil o to, jak se připravoval na svou zatím největší roli své kariéry. V pokračování Gladiátora ztvární postavu Lucia Vera, jehož strýčkem byl Commodus (Joaquin Phoenix). Ten v původním filmu zemřel v areně rukou Maxima (Russell Crowe). „Chtěl jsem být jen velký a silný a vypadat jako někdo, kdo může způsobit trochu škody, když ho*no zasáhne ventilátor,“ řekl Paul Vanity Fair.

Takhle bude Paul vypadat ve filmu.

Také si byl ovšem vědom úskalí, která z přílišné snahy o dokonalost mohou vycházet. „Také si myslím, že někdy by člověk ve snaze o dokonalý vzhled mohl vypadat spíše jako model spodního prádla než jako válečník,“ pronesl herec, který se prý s větším množstvím svalů cítil před kamerou lépe a určitě to filmu pomohlo.

Režie pokračování slavného trháku se ujal opět Ridley Scott a už teď dvojka slibuje opět skvělé akční scény. Zlé jazyky ale tvrdí, že se novému Gladiátorovi nepodaří vydělat si ani na rozpočet, který se vyšplhal na stovky milionů dolarů, údajně více než 310. Rozhodně se ale určitě bude jednat o jednu z největších filmových událostí letošního roku.

Další články

Načítám