Hlavní obsah
Článek

Americký herec Zac Efron vyvolal mezi svými fanoušky obavy. Po incidentu při plavání v bazénu u vily na Ibize ho museli z vody vytáhnout dva zaměstnanci. Herec byl hospitalizován a nějakou dobu zůstal na pozorování v nemocnici. Následující ráno byl propuštěn a dle svých slov se cítí dobře, přesné detaily incidentu ale zůstávají nejasné.

Herec přicestoval do Evropy po skončení turné k romantické komedii Rodinná aféra, která se i přes svou jednoduchost a nízké hodnocení těší velké sledovanosti na Netflixu. Tam ztvárnil hlavní mužskou roli po boku hereček Nicole Kidman a Joey King.

V předcházejících měsících se Efron zase věnoval propagaci filmu o rodině wrestlerů s názvem Železní bratři. Tam spolu s Jeremym Allenem Whitem ukazují svá vysportovaná těla a drsný svět wrestlingu. A tak si nyní může dát Efron zaslouženou dovolenou a užívat si cestování po Evropě.

Kromě Ibizy ho lidé zahlédli v Řecku na celebritami hojně navštěvovaném ostrově Mykonos a poté ve Francii, kam se vydal kvůli olympijským hrám a zúčastnil se zahajovacího ceremoniálu. Podpořit přijel i medailovou gymnastku Simone Biles, se kterou jsou už dlouhá léta skvělými přáteli.

Zacův incident v bazénu byl později popsán jeho manažerem jako menší nehoda při plavání, která vyžadovala naštěstí jen krátkodobý pobyt v nemocnici. Po návratu do vily pak herec sdílel se svými fanoušky fotku v příbězích na sociálních sítích, kde píše, že je šťastný a zdravý.

Na sdílené fotce už opět zvedá činky. Vypadá to tedy, že se zranění obešlo bez následků a Zac se může dál věnovat aktivnímu odpočívání a cestování. Někteří fanoušci si ale klepají na čelo a komentují, že ať už byl incident jakéhokoli rázu, posilování s činkami by si měl idol na pár dní odpustit.

Další články

Načítám