Hlavní obsah
Článek

Máme za sebou pražskou premiéru filmu Zahradníkův rokOldřichem Kaiserem (69) v hlavní roli. V novém snímku se ukáže i další oblíbený herec, a to Štěpán Kozub (28). Oblíbený komik po rozhovorech zamířil do sálu, kde se následně nehnul od této zatím neznámé krásky.

Štěpán měl za sebou náročný začátek roku. Ačkoliv ohlásil pracovní pauzu, odpočívat a nepracovat vydržel opravdu velmi krátkou dobu. „Já jsem ten typ člověka, který kdyby si dal dlouhou pauzu, tak by ho to mohlo zničit. Hlavně mě to baví, takže jsem moc rád, že jsem naskočil do divadelního procesu a nazkoušel novou komedii,“ svěřil se Super.cz během svého příchodu. Teď se nyní zdá, že to nejhorší má za sebou a je velmi spokojený.

Jen co totiž rozdal rozhovory, šel se posadit do sálu, aby si vychutnal zmíněný český film. To už mu ale dělala společnost sympatická brunetka, od které se herec po zbytek večera nehnul. Fanoušci tak začínají jásat, že konečně zase našel lásku. Připomeňme si, že na Štěpána v prosinci minulého roku prasklo, že se v tichosti po čtyřech letech manželství rozvedl. S exmanželkou Bárou mají malou dcerku Anežku.

Následně ale v kuloárech zaznělo, že jsou prý pouze přátelé, protože Dominika, jak se tato slečna jmenuje, je zadaná. Tak uvidíme, co přinese čas.

Další články

Načítám