Hlavní obsah
Článek

Poté, co Andrej Babiš (70) na jaře oznámil, že se s manželkou Monikou (50) po třiceti letech rozcházejí, málokdo čekal, že budou společně k vidění častěji než předtím.

Ať už to byly volby do Evropského parlamentu, hokejové mistrovství, nebo inaugurace slovenského prezidenta Petera Pellegriniho, všude se bývalý premiér objevil po boku své pohledné ženy. Je paradoxní, že se tak stalo poté, co veřejnosti prozradil, že tomu v budoucnu bude právě naopak.

„Po třiceti společných letech plných vzestupů, pádů a nezapomenutelných zážitků jsme se s Monikou rozhodli, že naše cesty se nyní rozdělují,“ nechal se slyšet v souvislosti s rozchodem.

O to větší překvapení jeho fanoušci zažili, když paní Moniku začali vídat častěji než předtím. A rozhodně nešlo jen o rodinné akce a oslavy narozenin, u kterých se dá účast obou manželů a v neposlední řadě rodičů předpokládat. Společně vyrazili nejen na již zmiňované Slovensko, ale i na akci, kterou pořádalo marocké velvyslanectví.

„Děkujeme marocké velvyslankyni, paní Hanane Saadi za pozvání na dnešní recepci k příležitosti 25. výročí intronizace Jeho Výsosti marockého krále Muhammada VI.,“ komentoval povedený večer expremiér, který nezapomněl ani na foto.

A jistě nejde o poslední příležitost. Bývalý premiér evidentně přišel na to, že fungující rodina je nade vše. „Tyhle nesmysly, co se píšou, nejsou dobré ani pro moji rodinu, ani pro rodinu té paní,“ rozčílil se Babiš pro TN.cz poté, co ho dávali dohromady s pohlednou marketérkou z jeho týmu.

Rozhodně se nedá s jistotou tvrdit, že se k sobě s manželkou vrátili, i když by si to jeho fanoušci velice přáli. Dál spolu vycházejí víc než dobře. A to se vždycky počítá! Voliči stále mohou doufat, že se jejich idoly zase dají dohromady, a expremiér zase nasbírá cenné politické body.

Další články

Načítám