Hlavní obsah
Článek

Poslední den v srpnu slavila kráska Tereza Maxová (53) své narozeniny. Málokoho by napadlo, že modelka a zakladatelka nadace sfoukla na narozeninovém dortu už 53 svíček. Místo bujarých oslav zažila romantiku na řeckém ostrově.

Modelka se podělila o záběry z narozeninového dne, který si užila v přítomnosti svého muže Buraka Oymena. „Narozeninová jízda. Děkuji za všechna narozeninová přání,“ svěřila se Tereza, která si užila den na moři.

Romantickou jízdu na lodi trávila také v plavkách, ve kterých se ukázala. Celý den zakončila s manželem procházkou ruku v ruce. A s gratulacemi k narozeninám se také roztrhl pytel, a to nejen od fanoušků. „Všechnu lásku, co si jen zasloužíš. A zdraví, napsala jí herečka Anna Geislerová.

Tereza Maxová se za tureckého podnikatele provdala v roce 2016, a to po několikaletém vztahu. Společně vychovávají syna Aidena a dceru Mínu. Poslední roky s rodinou sice žije v Praze, druhý domov mají ale také v tureckém letovisku Kaplankaya. A nutno říct, že s manželem jim láska stále kvete, na snímcích z narozeninové oslavy jsou jako čerstvě zamilovaní.

Související témata:

Další články

Načítám