Hlavní obsah
Článek

Své soukromí si Petr Ryšavý (33) většinou nechává pro sebe. Podařilo se mu tak sedm měsíců tajit to, že se stal otcem. Syna muzikálový a seriálový herec přivítal na svět letos na jaře a je z něj nadšený.

„Nevadí mi, že se to rozkřiklo. Nejsem ten typ, co by se na sociálních sítích chlubil tím, že můj pes má novou kostičku nebo že můj malý syn poprvé leze po čtyřech, radši se chlubím svojí prací, tím, co umím a dělám. Ale necítím naštvání, že to lidí vědí. Patří to k životu a já ho miluju,“ svěřil se Super.cz zpěvák, který si roli otce užívá.

Když se zrovna nevěnuje práci a přípravám velkého koncertu, který spolu s Josefem Vágnerem a Janem Kopečným na začátek listopadu chystají v O2 universu, tak se věnuje právě synovi. „Ničeho se nebojím. Mám mladší ségru, je jí teď osmnáct. Byl jsem u toho, když se narodila, vychovávali jsme ji společně s mojí starší ségrou, a už tehdy jsem neměl problém s přebalováním, hlídáním a vychováváním,“ prozradil zpěvák, který je doma při ruce.

Sám ale přiznává, že to s miminkem není jednoduché. „Musím přiznat, že když je člověk s tím malým delší dobu bez maminky, tak je to náročný. Ale myslím si, že to zvládám, a snažím se být plnohodnotným otcem i přes ty ambice, které s kapelami máme,“ dodal.

6
fotek
Související témata:

Další články

Načítám