Hlavní obsah
Článek

Hvězda STAN Danuše Nerudová dobře ví, že jen politickými příspěvky a momentkami z Bruselu si oblibu u fanoušků neudrží. Že zkrátka musí čas od času přijít s něčím ze soukromí. Tentokrát se opravdu blýskla, nechyběla dojemná slova od jejího manžela.

„Jednou to muselo přijít! Ranní desítka kolem Telecího se mi běžela tak dobře, že jsem ji konečně měla odvahu protáhnout až na patnáctku. Konečně!“ svěřila se na sociální síti europoslankyně.

Netrvalo to dlouho a pod její status přibyl hodně zajímavý komentář. „Jsem na tebe hrdej! Z ničeho na 15 kilometrů za rok, to je skvělý výkon. Do půl roku půlčík, za rok maraton,“ zavěštil si její manžel, právník Robert Neruda, který věří, že forma jeho ženy se bude dále zlepšovat a že to dotáhne až na maratonský běh.

„Paní Danuše, už je dávno po volbách, opravdu si myslíte, že občany zajímá, zda uběhnete 10 nebo 15 km? Mě ne, já bych rád věděl, co uděláte s drahou elektřinou, údajným povolenkami na benzín a naftu,“ napsal jí Andreas.

Zlé jazyky se Nerudová tentokrát snažila odfiltrovat a věnovala se raději „konstruktivním“ dotazům, tedy těm, kdo ji chválili nebo aspoň nekritizovali. Poté, co se jí jeden z fanoušků zeptal, proč nejezdí raději na kole, že při běhu trpí klouby, překvapila upřímnou a dosti šokující odpovědí.

„Já zase po tom, co do mě narazila paní na elektrokole, mám strach a raději běhám,“ svěřila se europoslankyně. „Kolo má taky svá rizika. Naštěstí jsme s manželkou neměli nějakou nehodu. Chce to přilbu,“ uznal Ludvík, který také následně poradil.

Související témata:
Robert Neruda

Další články

Načítám