Hlavní obsah
Článek

Katy Perry (39) pokračuje dál ve své spanilé jízdě, která by ji podle některých lidí mohla stát i kariéru. Poté, co unikly první záběry z jejího nového klipu, ve kterých se osahávala s modelem a nesetkaly se zrovna s pozitivními reakcemi, nové snímky jsou pro veřejnost přímo šokem.

Snoubenka Orlanda Blooma (47) se nejspíš snaží dohnat vše, co v posledních několika letech zameškala, a tak se neustále odhaluje, a to nejen na veřejnosti, ale i v nových videoklipech. První song Women’s World dle zahraničních médií propadl, svou kariéru tak zpěvačka bude chtít zachránit další písní a videoklipem. Na veřejnost před pár dny unikly první záběry ze studia, kde se Katy objímá s modelem a kaskadérem Oscarem Dortem, tentokrát si oblékla zvláštní balonové šaty a předvádí s tím samým mužem vzdušné kousky.

Takový nápad by jistě nebyl ničím extra zvláštní, kdyby záběry z natáčení videa, které se na veřejnosti objevily, nepřipomínaly spíše natáčení filmu pro dospělé. Na několika snímcích má model hlavu přímo mezi roztaženýma nohama zpěvačky, lidi takové záběry pobouřily.

„Může mi někdo říct, že nemám halucinace, protože nemůžu uvěřit obrazům, které jsem právě viděl,“ píše jeden ze čtenářů magazínu Daily Mail. „Hudební video? Děláte si ze mě srandu? To je obsah na Only Fans pro její novou kariéru,“ míní druhý a není zdaleka sám. „Jste si jistí, že tyto obrázky nejsou pro Only Fans?“ píše další.

A jiní čtenáři se odvolávají i na právě probíhající olympijské hry. „Nohy roztažené na kameru by měly zůstat výhradně pro olympijské sportovce soutěžící ve sportu!“ No a někteří další se už vyloženě těší, až budou moci vidět celý klip. „Zoufalství není nikdy přitažlivé. Jak hrozná může být tato nová píseň?“

Katy Perry si svým comebackem, kdy se podle mnohých ve svých téměř čtyřiceti letech stále chová jako dvacítka, zatím lidi příliš nenaklonila a nevypadá to, že by nová píseň její kariéru nějak výrazně posunula. Tak uvidíme, čím bude chtít překvapit příště.

Další články

Načítám