Hlavní obsah
Článek

Poprvé od podání žádosti o rozvod se v sobotu odpoledne setkali Ben Affleck (52)Jennifer Lopez (55). Stalo se tak u jednoho z hotelů v Beverly Hills, kde nechyběly ani jejich děti z předchozích manželství, které si jsou prý i nadále velmi blízké. Po příjezdu na místo tak nastalo dojemné vítání a objímání, ale následně se zdálo, že to mezi manželi v rozvodovém řízení opět poněkud vřelo.

Ben v jednu chvíli začal Jennifer cosi důrazně vykládat a divoce při tom gestikuloval rukama. Na místě byly přitom přítomny hercovy děti Finn (15) a Samuel (12) a zpěvaččina dvojčata Emme a Max (16).

K opětovnému shledání páru došlo poté, co minulý týden médii proběhly fotografie Jennifer Lopez, kterak v zákulisí premiéry snímku Unstoppable v Torontu hovoří s Benovým nejlepším kamarádem Mattem Damonem a drží se u toho za ruce.

V pátek byl pro změnu viděn Ben při vřelém setkání s Mattovou manželkou Lucianou Barroso v Los Angeles. Dvojice spolu konverzovala a v jeden moment ji Affleck přitiskl k sobě a políbil ji do vlasů. A přestože se dozajisté jednalo o přátelské gesto, mnozí fanoušci jsou z posledního dění mezi čtveřicí poněkud zmatení.

Jennifer, která podala žádost o rozvod s Benem přesně na druhé výročí jejich svatby po několika měsících, kdy se snažila zažehnat manželskou krizi, nakonec z místa odjížděla v hercově vozidle.

Další články

Načítám