Hlavní obsah
Článek

Naomi Watts (56) si vyšla do společnosti vedle mladíka, který ji převyšoval o hlavu. Je jím její sedmnáctiletý syn Sasha. Dle lidí si ale měla herečka více rozmyslet, v jakém oblečení se po boku syna objeví.

Naomi Watts má dvě děti s bývalým partnerem Lievem Schreiberem, se kterým žila jedenáct let. Rozešli se v roce 2016 a v současné době mají oba nové partnery a Liev dokonce další dítě. Herečka s ním vychovávala dceru Kai a syna Sashu, který maminku doprovodil na newyorskou premiéru jejího nového filmu The Friend.

Sasha je stejně jako jeho máma blonďák s pronikavýma očima a navíc je i pořádně vysoký. Mezi sledujícími Naomi vzbudil velké pozdvižení, radost pak jeho obdivovatelky mohou mít i z toho, že by se chtěl stejně jako rodiče věnovat herectví.

Už méně pochvalných reakcí si ale vysloužila sama Naomi, která na akci oblékla šaty značky Schiaparelli vyznačující se průsvitným korzetem, který se lidem nezdál příliš vhodný ve chvíli, kdy si vyšla se svým dítětem.

„Krásné dítě, ale opravdu zajímavý vršek šatů, který si na sebe vezmete, když vás doprovází váš potomek,“ míní jeden ze čtenářů Page Six. „Šel bych ještě dál a řekl bych, že je to nevhodné!! Herci jsou tak ješitní, jde jim jen o vlastní vkus/nápady/atd. Je zvláštní, že se chová tak intimně ke svému sedmnáctiletému synovi,“ přidává se další.

„Když jsem viděl tento kostým na maturantovi, myslel jsem, že je nevhodný na někoho tak mladého. Teď vidím, že jsem se mýlil. Je to špatné pro všechny věkové kategorie,“ nebo „Příliš odhalující pro nošení na veřejnosti. Možná ok na soukromé romantické večeři,“ či „Mám ten pocit jen já, nebo je oblečená příliš ‚provokativně‘ na to, že byla se svým sedmnáctiletým synem?“ schytává to Naomi ze všech stran. Na to, jak herečka se synem na premiéře vypadala, se podívejte do naší galerie.

5
fotek

Další články

Načítám