Hlavní obsah
Článek

Naomi Campbell (54) ani po padesátce neztrácí nic ze své legendární krásy a může ukazovat tělo jen v miniaturních bikinách. Teď ale lidi víc než její křivky zaujaly plavky, hlavně jejich spodní, průsvitný díl.

Modelka je společně s dalšími hvězdami na Ibize, kde se společně oddávají slunečním paprskům a také si užívají v moři. A i když Naomi už překročila padesátku, její tělo je stále tělem supermodelky. Není tak divu, že jej vystavuje nejen slunci, ale třeba i paparazzi fotografům, o kterých už musí skupina přátel určitě vědět. A ti teď krásku zvěčnili v dalších plavkách, které nenechaly moc prostoru k představivosti. Tedy až na jejich spodní díl.

Ten byl nejen průhledný, navíc se skrz něj táhl řetízek s přívěskem, celé vzezření pak lidi velmi zmátlo. „Neočekávaná položka v zavazadlovém prostoru. Co se to tam dole děje?“ píše jeden ze čtenářů magazínu Daily Mail. „Nechci, aby to bylo nepatřičné, ale to co proboha má Naomi v kalhotkách - dámské šperky?“ přidává se druhý. „Myslel jsem si též. Hádám, ztracená veverka,“ vtipkuje jiný. A i další lidé se dohadují o tajemství dílu plavek.

„Vypadá to, že má nějaký dámský piercing“ nebo „Proboha, musel jsem se podívat dvakrát. Doufám, že to je součástí její bižuterie“ či „Na řetízek u pasu je to opravdu nízko“ zní další komentáře.

Ať bylo tajemství bikin Naomi Campbell jakékoliv, jisté je, že svou postavu může stále ukazovat beze strachu. Rozhodně to tak ale nebylo během jejího dětství a dospívání, kdy prý Naomi škádlili spolužáci. V rozhovoru pro Cambon Podcast uvedla, že se jí děti posmívaly kvůli tomu, že byla moc hubená a vysoká, a říkali jí Olive Oyl dle slavné postavičky. Ti samí spolužáci tak pak museli zírat na to, kam až Naomi její vysoké a štíhlé tělo dostalo.

Další články

Načítám