Hlavní obsah
Článek

Je to už měsíc, co se stala kráska s japonskými kořeny Naomi Adachi maminkou. Rozkošnou a velmi vlasatou dcerku Emiku přivítala na svět se svým partnerem, skateboardistou Maximem Habancem.

Nyní se moderátorka, ale také účastnice Love Islandu rozepsala o tom, jak její porod probíhal. „Byl to jeden z nejhezčích zážitků. Opravdu. Na ten jeden den budu skutečně hezky vzpomínat. Začalo to lehce po 3. hodině ráno, kdy jsem měla takovej zvláštní pocit. Postavila jsem se a ano, praskla mi voda. Čekala jsem, že toho bude teda víc, než jen pár kapek, ale bylo mi hned jasné, že je to ono. Nic mě nebolelo, přišlo mi to celý hrozne vtipný a pamatuju si, jak jsem se smála,“ svěřila se Naomi s tím, že v porodnici oznámila, že rodí. Myslela si, že bude porod větší fofr. Velkou oporou jí byl právě její partner.

„Porod trval 11,5 hodiny. Můj porodní plán byl věřit lékařům a jednat dle situace. Žádný vymýšlení. Max u toho celého byl a podporoval mě, jak jen to šlo. Dostal za úkol donést mi ledové kaštany a to splnil. Mezi kontrakcema mi přišly vhod,“ uvedla moderátorka, která má z porodu hezký zážitek. Pochválila nejen svého porodníka, ale také sestřičky, které přirovnala ke svým starším sestrám.

„Samotný porod, (takový to filmový „TLAČTE!!!”) trval tak 5-10 minut nebo to možná byl můj pocit a bylo to fakt hezký. Dostat na tělo tebe, Emíku, vedle s tvým tátou budu mít v paměti na věky. Děkuju Maxime, za podporu, svému doktorovi za to, že se o mně staral před těhotenstvím, v průběhu a že skočil na metro dovolená nedovolená. Všem sestrám, protože mi v Motole bylo díky vám fakt krásně,“ dodala Naomi v příspěvku, kde sdílela i několik intimních fotografií z porodnice.

Související témata:

Další články

Načítám