Hlavní obsah
Článek

Je to pár měsíců, kdy se v médiích řešil zdravotní stav moderátora Ládi Hrušky (46). Byl mu diagnostikován nález v žaludku, kvůli němuž musel brát koňskou dávku medikamentů. Vzhledem k tomu, že jsme ho potkali na brunchi, kdy si nechal na talíř naložit pořádnou porci vaflí, usoudili jsme, že už je mu lépe.

„Je bezlepková a s těmi nejdietnějšími ingrediencemi. Ale o mně je známé, že už se několik let stravuji tak, abych mohl i občas hřešit,“ upřesnil Láďa. „Myslím, že jsem ke svému zdraví řekl už více, než je zdrávo. Myslel jsem to v dobré víře, abych lidi přivedl k prevenci, což občas vymizelo, a to mě mrzí,“ dodal.

„Nebylo mi moc příjemné, že se to vztáhlo hlavně na mě. Jsem dennodenně zahlcen zprávami, jak mi je a jaký je můj zdravotní stav. Všechny ujišťuji, že jsem v pohodě a jsem v té nejlepší péči. Je mi opravdu skvěle a natáčíme ostošest. Paradoxně se cítím v super kondici,“ ujistil i nás moderátor.

K tomu přispělo i to, že zvýšil svoji fyzickou aktivitu. Už druhý měsíc běhá pěšky do schodů do svého bytu v desátém patře. „Byl jsem lenoch první kategorie a řekl jsem si, že je to to nejmenší, co pro sebe mohu udělat. Přečetl jsem si, že je to hrozně zdravé, a navíc tam nikoho nepotkám. Jsem sportovec samotář, nesnáším kolektivní sporty, protože to nechci nikomu kazit,“ smál se Hruška, který už se těší na zářijovou dovolenou, kdy se chystá s přáteli k moři.

Další články

Načítám