Hlavní obsah
Článek

Modelka Aneta Vignerová (36) si s manželem Petrem Kolečkem (40) užívá dovolenou v New Yorku. Metropoli společně navštívili už loni, kdy vyrazili na poznávací cestu po USA, která byla také jejich svatební cestou.

Místo si Aneta zamilovala a pár si nyní udělal výlet opět jen ve dvou. Syna Jiříčka nechali u babičky a věnují se jeden druhému. Aneta svědomitě dokumentuje každý den, natáčí videa z restaurací, které vyzkoušeli, chodí na známá turistická místa a nevynechávají ani kulturu a rozhodli se pro návštěvu divadla.

„Tady bych klidně lusknutím prstu žila, zabalila nás, žila tady…Neřeším teď politiku a to, jak se tady teď žije, ale ta energie, jako bych tady snad už jednou žila,“ svěřila se Aneta, která nefotí jen mrakodrapy. Fanoušky potěšila svůdnou fotkou ve slunečních paprscích.

Před objektivem na sobě modelka zřejmě nic neměla. Nahá s blaženým výrazem ve tváři postovala z New Yorku hned několik snímků, na jednom z nich měla co dělat, aby uhlídala své ňadro. „Dáma, kočka, jako vždy,“ napsala jí jedna z fanynek k provokativní fotce, na které vypadá Aneta opravdu šťastně.

5
fotek

Další články

Načítám