Hlavní obsah
Článek

Charles Dance si své nudistické potěšení nenechá vzít ani poté, co herce a jeho přítelkyni během jejich dovolené zvěčnili paparazzi. Tentokrát vyrazili na pláž mezi další turisty a Charles se svými intimními partiemi rozhodně tajnosti nedělal.

Tohle v televizi určitě ještě nikdo neviděl. Charles Dance je fanouškům seriálů celosvětově známý jako Lord Mountbatten z Koruny nebo Tywin Lannister ze Hry o trůny, jeho role mu ale úplnou nahotu ještě nikdy nepředepsaly. Fanynky, které už před lety obdivovaly jeho svalnaté vypracované tělo, si tak musely počkat velmi dlouho.

Teď, tři roky před osmdesátkou, během dovolené na španělském ostrově Formentera ukázal, že je ještě stále ve formě. Společně se svou přítelkyní Alessandrou Masi (55) už podruhé navštívili nudistickou pláž, tentokrát si ale nevybrali místečko bez lidí, místo toho se plácli přímo mezi ostatní turisty. Ti, kteří slavného herce poznali, tak museli mít z jeho přítomnosti velký zážitek. Někteří na něj a jeho partnerku, která se nebála a také hned sundala plavky, přímo zírali.

A jak je vidět, Charles a jeho láska se nezalekli ani paparazzi fotografů, kteří je na pláži už jednou vyfotili a snímky obletěly celý svět. Ani tentokrát se totiž pár rozhodně nehlídal, a herec dokonce v jednu chvíli před objektivem předvedl celé své pozadí. Na rozdíl od minule pak pár předvedl i to, jak moc jim to s italskou herečkou, se kterou chodí od roku 2020, klape. Partneři se k sobě tulili, Alessandra se na svého miláčka usmívala, a dokonce mu věnovala i sladké polibky.

Další články

Načítám