Hlavní obsah
Článek

Při pohledu na její tělo by málokdo řekl, že Brigitte Nielsen okouzlila diváky ve filmu Rudá Sonja už v roce 1985. Vysoká blondýna se stále pyšní perfektními mírami a své křivky také ráda ukazuje. Jako teď na dovolené v italské Neapoli.

Jméno Brigitte Nielsen pro mnoho lidí zůstává synonymem pro neobyčejnou krásku, která si vždy dokáže se vším poradit. Její kariéra začala už v osmdesátých letech po boku Arnolda Schwarzeneggera, proslavilo ji i manželství se Sylvestrem Stallonem a její následná účast ve filmu Rocky IV. Brigitte pak už nezískala moc velkých příležitostí a možná je to škoda. I v jednašedesáti letech totiž vypadá skvěle.

Teď si herečka se svou rodinou užívá dovolenou ve slunné Itálii a u Neapole ukazuje své křivky v černo-bílých jednodílných plavkách za 260 dolarů. Po jejím boku je její o patnáct let mladší manžel Mattia Dessi, se kterým je už osmnáct let a s nímž má i šestiletou dceru Fridu. A nechybí ani dva dospělí synové, Aaron (31) a Killian Marcus (34). V plavkách se nechala vyfotit i na balkoně svého pokoje s výhledem na moře a její fanoušci jí vysekli nespočet lichotek. Nádherná, absolutní bohyně, perfektní, elegantní nebo kobra, to vše se ozývá od sledujících nestárnoucí krásky.

A ne o mnoho méně lichotek obdržela Brigitte i pod článkem v magazínu Daily Mail. „Pořád dokáže omráčit,“ napsal jeden ze čtenářů a další s ním souhlasí. „Je to působivé v jejím věku,“ odpověděl jiný. „Vypadá fantasticky,“ přidává se třetí.

Filmoví tvůrci by tak měli zvážit, jestli Brigitte opravdu nenabídnout ještě nějakou větší roli. Na filmovém plátně by jí to totiž určitě slušelo i po šedesátce.

5
fotek

Další články

Načítám