Hlavní obsah
Článek

Období dovolených je v plném proudu a celebrity pochopitelně nevyjímaje. Mnohé z nich byste letos mohli potkat i v Evropě, a to převážně na řeckých, španělských či italských ostrovech. Matt Damon s rodinou a jeho kamarád Liam Hemsworth s přítelkyní Gabriellou Brooks letos opět zavítali na řecký Mykonos, kde si užívají společné chvíle na plážích mezi dalšími turisty.

Herec z Dobrého Willa Huntinga i jeho manželka Luciana, s níž je herec šťastný již více než dvacet let, rozdávali úsměvy a předvedli svou bezvadnou formu. Obzvlášť Luciana v bílých bikinách doslova zářila. Manželé rozhodně mají důvod k radosti, s jejich dcerami je pojí tak vřelé vztahy, že s rodiči stále jezdí na dovolené, a to i přesto, že tři z nich jsou ve věku teenagerek. Zatímco nejstarší Alexii, kterou má Luciana z předešlého vztahu, je už pětadvacet, Isabella oslavila osmnáctiny, Gia patnáctiny a nejmladší Stelle je třináct.

Damon přitom poznal svou životní lásku v nočním klubu v Miami před třiadvaceti lety. „Mattova verze je taková, že mě spatřil až na konci místnosti a zářila jsem jako světlo. Já si spíš říkám: ,Jo, byl to noční klub. Tam je spousta světel,‘,“ řekla Luciana v roce 2018 v rozhovoru pro australský Vogue.

Není divu, že si sympatická brunetka vysloužila spousty lichotek a komplimentů především na svou postavu, kdy mnozí žasli nad tím, jak senzačně po čtyřech těhotenstvích vypadá. Lidé také několikrát zmínili, že zatímco Matt je stále spokojeně ženatý, jeho nejlepší kamarád Ben Affleck takové štěstí neměl.

Související témata:
Luciana Barroso

Další články

Načítám