Hlavní obsah
Článek

Heidi Klum (51) vyrazila na rodinnou dovolenou na Sardinii, kam kromě manžela Toma Kaulitze a své dcery Leni vzala i jejího přítele Arise Rachevského. Ti jsou i po třech letech vztahu jako čerstvě zamilovaní a jejich vzájemné projevy lásky nebraly konce. A přestože se všichni mohli už mnohokrát přesvědčit, že byl nejstarší potomek německé topmodelky přírodou obdařen v oblasti hrudníku vskutku bohatě, mnozí přesto stále nevěří pravosti a jsou přesvědčeni, že Leni k jejímu hrudníku dopomohli plastičtí chirurgové.

Pochybovači nejčastěji zmiňují, že je nepravděpodobné, aby tak štíhlé děvče bylo tolik obdařeno pouze v horní oblasti, případně hovoří o její slavné mamince, která se v tomto směru s dcerou přece jen poměřovat nemůže.

Dvacetiletá kráska, jejímž biologickým otcem je manažer formule 1 Flavio Briatore, s nímž Heidi v letech 2002-2003 prožila románek, ovšem nikomu nic dokazovat nemusí a ví své. Stačí se podívat na její starší fotky…

Přestože její přítel Aris zřejmě nikterak neprotestuje, pro Leni je paradoxně její bujný dekolt v modelingové branži spíš na obtíž. Leni má za sebou sice už řadu kampaní, a to dokonce i pro věhlasné značky jako Dior, Michael Kors či Dolce & Gabbana, ale třeba na přehlídkové molo je to mnohdy problém. Stejně jako fakt, že dorostla do pouhých 163 centimetrů.

Dosud největší poprask však Leni způsobila ve společné kampani se svou maminkou pro značku spodního prádla Intimissimi, pro niž od jejich první sprolupráce před necelými dvěma lety společně nafotily již několik kolekcí.

Další články

Načítám