Hlavní obsah
Článek

Charlotte Štiková (28) před několika dny světu prozradila, že se bude vdávat. A to za Martina Štefana, který ji požádal o ruku po pouhých třech týdnech vztahu. Avšak i ty stačily na to, aby byli snoubenci už dokonce přesvědčení, že spolu chtějí miminko.

Martin se ve vodách showbyznysu ani na sociálních sítích nikdy nepohyboval. I proto se o něm nevědělo příliš. Pouze to, že se pohyboval kolem zpěváka Martina Kociána, kterého trénoval.

Nyní se ovšem ukázalo, že má Martin kriminální minulost. „Byl trestaný a utekl z kriminálu v roce 2016. Možná se teď bude snažit, protože chce do Clashe, proto se chtěl i zviditelnit,“ řekla eXtra.cz Monika Zolotarev, která se s Charlotte dříve kamarádila, avšak ji měla sestra Ornelly Koktové během filmového festivalu v Karlových Varech okrást v jejím salonu. Charlotte to popřela.

Monika sice tvrdí, že Martin utekl z kriminálu, avšak dle policie byl v roce 2016 hledaný, když utekl z nemocnice v době, kdy mu byl přerušen výkon trestu za maření úředního rozhodnutí. Příčinou útěku z nemocnice, kdy dokonce ohrozil svůj život, bylo zřejmě to, že měl do vězení opět nastoupit.

„Hledaný vězeň nebyl odsouzen k trestu odnětí svobody pro násilnou trestnou činnost, ale pro trestný čin maření výkonu úředního rozhodnutí. Nicméně i tak platí, aby se ho nikdo nesnažil zadržet vlastními silami,“ řekl tehdy ještě při pátrání policejní mluvčí.

Další články

Načítám